Política de privacitat i protecció de dades:

En compliment de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem de que les seves dades personals i tota aquella informació facilitada serà incorporada en un fitxer, responsabilitat de Farmàcia Guitart, sense perjudici de poder exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament de les mateixes en els termes i condicions previstos per la legislació de protecció de dades vigent en cada moment mitjançant correu electrònic dirigit a info@farmaciaguitart.com. Les dades s’empraran per informar i comunicar accions comercials diverses i es tractaran amb la màxima confidencialitat, essent el destinatari únic i exclusiu dels mateixos.

A aquests efectes, el client dona el seu consentiment exprés per a la cessió de les seves dades personals quan això sigui necessari per la millor prestació del servei contractat, sempre i quan únicament es cedeixin les seves dades imprescindibles per aquesta finalitat. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment per mitjà de comunicació fefaent a Farmàcia Guitart, al correu info@farmaciaguitart.com.

Producto añadido a la lista de deseos
Producto añadido para comparar.

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.