Identificació del prestador del servei:

Nom comercial: Farmàcia Guitart
Adreça: Carrer Prat de la Creu, 59 – AD500 Andorra la Vella
NIF: 918750-X
Telèfon: +376 825 033
Correu electrònic: info@farmaciaguitart.com
Inscripció al Registre Mercantil en data 17 de juny de 2005

 

Descripció dels serveis:

Farmàcia Guitart ofereix als seus clients, a través de la present pàgina web, la possibilitat de realitzar la compra online dels seus productes de farmàcia i parafarmàcia, entre altres.

L’accés i utilització de la botiga online de Farmàcia Guitart impliquen l’acceptació per part de l’usuari dels termes i condicions generals que s’estableixen a la present.

Els presents termes i condicions podran ser modificats de forma unilateral en qualsevol moment per Farmàcia Guitart.

 

Política de preus i ofertes:

1.     Els preus dels productes exposats a la present pàgina web són els finals i per tant s’indiquen amb impostos inclosos. Els preus podran ser revisats i modificats en qualsevol moment si les condicions així ho requereixen i l’operador ho considera oportú.

2.     Els preus exposats exclouen les despeses d’enviament dels productes. El preu de venta al públic, juntament amb les despeses de compra, s’indicarà abans de validar el pagament de la mateixa.

3.     Els productes en oferta es mostraran tant amb el preu original com amb el preu en oferta.  

4.     L’operador es reserva el dret a decidir quins productes es volen oferir i podrà en qualsevol moment incloure’n de nous o retirar els que consideri.

5.     Els productes incorporaran la descripció de les característiques ofertes de cada un d’ells.

 

Política de devolucions -  Dret de desistiment:

1.     De conformitat amb la Llei 13/2003 de competència efectiva i protecció del consumidor, el client té dret a exercir el dret de desistiment en les següents condicions.

2.    El comprador disposa d’un termini de deu (7) dies hàbils a comptar des de la data de recepció del producte per exercir el dret de desistiment de  la compra posant-se en contacte amb la Farmàcia Guitart mitjançant el correu electrònic info@farmaciaguitart.com.

 

3.    Per tal de poder exercitar el dret de desistiment, el producte s’enviarà juntament amb la factura o alabarà, i amb l’embalatge original, sempre i quan estigui en perfecte estat i sense utilitzar.

4.    La devolució del producte suposarà el retorn de l’import pagat en forma de val de compra pel valor del producte per a futures compres, canvi de producte o retorn de l’import del producte a la targeta de crèdit mitjançant la qual es va realitzat el pagament. Tan aviat com es rebi el producte retornat, si reuneix els requisits per a la devolució, procedirà al retorn de l’import de compra.

5.    Seran a càrrec del comprador els costos de devolució del producte.

6.    Farmàcia Guitart no es fa responsable dels paquets extraviats.

7.    No s’admetrà la devolució de productes catalogats com a medicaments, ni aquells personalitzats segons les necessitats dels consumidors.

 

Política d’enviament:

1.     El termini d’entrega orientatiu dels nostres productes és de 5 dies hàbils en el territori andorrà i es realitza mitjançant una empresa de missatgeria. L’import del servei a domicili apareixerà al resum final de la compra, abans de la confirmació de l’encàrrec.

2.     El destinatari rebrà un correu electrònic per confirmar la seva comanda i un altre quan es realitzi l’enviament, amb una referencia de seguiment per tal de conèixer l’estat del mateix en tot moment.

3.     Si el producte no ha arribat al destí en els terminis indicats, el destinatari s’ha de posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@farmaciaguitart.com. Farmàcia Guitart no es fa responsable dels retards en les entregues deguts a incidències en el transport.

4.     Les despeses d’enviament inclouen la manipulació logística, els ports, l’embalatge i el transport.

5.     No hi hauran despeses d’enviament a partir dels ..... euros de compra.

6.     El client podrà cancel·lar la compra, sense cost, sempre i quan ho faci de forma prèvia a l’enviament del producte. Altrament, podrà cancel·lar-lo amb el pagament del preu de transport.

 

Política de privacitat i protecció de dades:

En compliment de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem de que les seves dades personals i tota aquella informació facilitada serà incorporada en un fitxer, responsabilitat de Farmàcia Guitart, sense perjudici de poder exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament de les mateixes en els termes i condicions previstos per la legislació de protecció de dades vigent en cada moment mitjançant correu electrònic dirigit a info@farmaciaguitart.com.

Les dades s’empraran per informar i comunicar accions comercials diverses i es tractaran amb la màxima confidencialitat, essent el destinatari únic i exclusiu dels mateixos.

A aquests efectes, el client dona el seu consentiment exprés per a la cessió de les seves dades personals quan això sigui necessari per la millor prestació del servei contractat, sempre i quan únicament es cedeixin les seves dades imprescindibles per aquesta finalitat. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment per mitjà de comunicació fefaent a Farmàcia Guitart, al correu info@farmaciaguitart.com.

 

Servei d’atenció al client:

Per a qualsevol incidència, consulta o reclamació, l’usuari podrà enviar un correu electrònic a la direcció de correu electrònic següent: info@farmaciaguitart.com

 

Nota Legal:

La informació continguda a la nostra pàgina web està restringida a l’acceptació dels termes i condicions següents, que poden ésser modificats en qualsevol moment per part de l’operador.

La present pàgina web ha estat dissenyada per donar informació general sobre els nostres productes i serveis, i en cap cas té per objecte donar opinió mèdica o instruccions sobre l’ús dels fàrmacs o altres productes mèdics.

Els presents termes i condicions es regeixen per la legislació del Principat d’Andorra. Qualsevol controvèrsia sorgida de la interpretació, compliment o resolució del present contracte es sotmetrà a la Jurisdicció i competència dels Tribunals del Principat d’Andorra.

Promociones

Promociones
Todas los productos en oferta
AGIOLAX